Nieuw logo!

Michiel Winterink van MWay Professional Design (Facebook, Instagram) heeft voor onze vereniging een geweldig nieuw logo gemaakt, hieronder de twee varianten die we gaan gebruiken op de websites en social media, maar ook op de tenues en reclameborden.


Nogmaals hartelijk dank dank voor deze gave nieuwe logo’s!

B.S.C. The Rangers: wie zijn we, waar komen we vandaan en waar gaan we heen?

De base- en softbal club The Rangers bestaat inmiddels al ruim 40 jaar, sinds 1979. In al die jaren zijn er geschiedenissen gedeeld, successen behaald en verhalen geschreven. De club staat vooral voor de liefde voor het spel, gezelligheid, sportiviteit en vriendschap.

The Rangers hebben sinds de oprichting verschillende locaties gekend. De club is ooit begonnen op het rugbyveld/de ijsbaan langs de Westerweg en is door meerdere successen en de groei van de club in 1988 beland op het Sportcomplex Groenoord. Op deze accommodatie zijn er vele gezellige familiedagen geweest, hebben wij kampioenschappen gevierd en ongelofelijk veel mooie wedstrijden gespeeld. Ondanks dat er mooie herinneringen zijn gemaakt op Groenoord, is het tijd voor The Rangers om een nieuwe stap te zetten: de verhuizing naar Nes Noord!

Vanaf seizoen 2021 zullen The Rangers zich vestigen op het nieuwe sportcomplex in Nes Noord met een hagelnieuw veld, een moderne kantine en zeeën van ruimte om de club verder te laten groeien.

De laatste jaren vertegenwoordigen The Rangers de regio met een heren honkbalteam en een heren softbalteam. De kern van het honkbalteam wordt gevormd door een groep mannen die elkaar al jaren kennen en samen (honkballend) zijn opgegroeid. Deze ervaren groep draait al jaren mee in de top en is meerdere keren kampioen geworden.

Het softbalteam wordt gevormd door een mix van oud honkballers en (ervaren) softballers die graag willen winnen en vooral focussen op gezelligheid. Ook dit team kan zich goed meten met de beste teams binnen hun klasse.

Bij beide teams zijn nieuwe leden altijd meer dan welkom en worden snel opgenomen in de groep.

Buiten de heren die de regio vertegenwoordigden, hebben wij als club de ambitie om de club uit te breiden met jeugdteams. De nieuwe accommodatie biedt mooie mogelijkheden wat betreft de uitbreiding van de club door het grote complex en de vele ruimte.

Bijna alle heren die op dit moment nog bij de club spelen, zijn als jeugd begonnen en weten wat voor gave sport honkbal/softbal is voor de jeugd. Om deze ambitie te verwezenlijken zullen er meerdere opendagen en leuke activiteiten worden georganiseerd zodat de jeugd kennis kan maken met de sport. Nieuws hierover zal gedeeld worden op de website en onze social media; hou deze vooral in de gaten!

Website
Instagram
Facebook

Wij hopen dat wij op de nieuwe accommodatie veel nieuwe leden de liefde voor en het plezier van het spel kunnen laten inzien, zodat we met z’n alle nieuwe herinneringen kunnen maken!

Tekst door: Melanie en Laurens

Seizoen 2020 komend weekend van start!Zowel de honk- als softbalcompetities gaan komend weekend van start. De softbal heren starten op vrijdag avond 19:30 uur thuis tegen Odiz Frogs, de honkballers starten zondagmiddag om 14:00 uur thuis tegen Sullivan Green Devils.

Dan volgt er een periode van drie weken zomerstop, waarna de competities weer worden aangevangen, de definitieve invulling daarvan volgt nog vanuit de bond en zal op deze website (honkbal / softbal) en via Facebook (als evenementen) worden gepubliceerd.

Nieuw welkomstbord met sponsoren

Bij de oprit van ons terrein is deze week een nieuw welkomstbord geplaatst met daarop alle sponsoren.

Nogmaals danken wij alle sponsoren die The Rangers een warm hart toedragen voor hun materiële, financiële en/of fysieke hulp!

Dank Dennis en Stefan voor de realisatie en het plaatsen!

Welkom!

Welkom op de website van BSC The Rangers.

De honk- en softbalvereniging uit Schagen waar plezier, gezelligheid én liefde voor de honk- en softbalsport centraal staan.

Kom gezellig eens een drankje doen op het terras bij een van onze thuiswedstrijden, of woon geheel vrijblijvend een training bij gedurende het seizoen op de donderdagavond.

Hopelijk tot ziens op ons geheel nieuw aangelegd sportcomplex Nes Noord!